viernes, 1 de enero de 2010

SOPAR NADAL 2009

El dia 11 de desembre vam celebrar el sopar de Nadal, el nostre segon Nadal junts en la Terrassa del Museu, on vam acudir amb les nostres respectives parelles en un ambient d'amistat i festa.
Els vins per al sopar van ser escollits personalment per cadascun dels membres del grup. Vam començar per un cava de Roger Goulart amb 100 mesos de criança, del que tan sols s'han fet 280 ampolles de prova, per a acompanyar els aperitius. El menú, impressionant com sempre elaborat per Silvia, es va acompanyar dels següents vins:


- Clos Mogador 2001
- Pintia 2001 (1º anyada)
- Arinzano 2000
- Finca Sandoval TNS 2006 Magnum
- Figuero Selecció 2004 Magnum
- Moscatel El Grifo Canàries

Durant tot el sopar vam tenir com cambrers d'excepció a David i a David White que ens van fer passar una nit divertida i original. També va haver regals per a tots de part de l'amic invisible.

El día 11 de diciembre celebramos la cena de Navidad, nuestra segunda Navidad juntos en la Terrassa del Museu, donde acudimos con nuestras respectivas parejas en un ambiente de amistad y fiesta.
Los vinos para la cena fueron escogidos personalmente por cada uno de los miembros del grupo.
Empezamos por un cava de Roger Goulart con 100 meses de crianza, del que tan sólo se han hecho 280 botellas de prueba, para acompañar los aperitivos. El menú, impresionante como siempre elaborado por Silvia, se acompañó de los siguientes vinos:

- Clos Mogador 2001
- Pintia 2001 (1º añada)
- Arinzano 2000
- Finca Sandoval TNS 2006 Magnum
- Figuero Selección 2004 Magnum
- Moscatel El Grifo Canarias

Durante toda la cena tuvimos como camareros de excepción a David y a David White que nos hicieron pasar una noche divertida y original.
También hubo regalos para todos de parte del amigo invisible.




No hay comentarios: