martes, 5 de enero de 2010

[ TAST SORPRESA ]

No podíem acabar l’any en millor context, primer entre la família d’amics, en un entorn meravellós com és la Terrassa del Museu i amb uns Vins entranyables. Aquest cop es tractava del factor sorpresa, tots sorpreníem a tots, cada un havia de buscar en el seu Celler particular una ampolla per compartir-la amb el resta, com sempre l’expectativa va ser de llarg superada i és que cada trobada és converteix amb un espectable, a l’estil d’en “Rene”, amb una diversitat d’aromes, tropicals, de fruita verda, de fruita madura, de fruits del bosc, minerals, cuirs, especies, amb totes les procedències i contrast de colors suficient per decorar la galeria d’Art més apreciada de “New York” i amb equilibri entre tanins i acidesa per disfrutar del secret de la joventut durant anys i anys. I és què a la Terrassa del Vi els anys semblen minuts.

Vam començar viatjant per Portugal amb “ Diga 2008” 100% Viogner, d’allà cap a Galícia a mans de “Alqueire 2008” Godello, Albariño i Treixidura. En un petit viatge en el temps ens vam aturar al 1996 per provar en “Baron Chirel Reserva”, tornem a “l’era moderna” i ens quedem a Toro amb “Titan del Bendito 2006” 100% tinta de Toro, tornem a casa del veïns portuguesos per provar el “Kopke 2005 reserva”, i nos podíem oblidar d’homenatjar a Hidalgo de Jerez amb el seu “Marques de Rodil”. Com a fi de festa per endolcir la nit ens vam parar a Alacant amb “Coste Diva 2007” i a Sur-Africa amb “Welteurede Gold 2007” 100% muscat.

Després d’aquesta sorpresa per acabar l’any només ens queda desitjar a tothom el millor 2010, i que els reis omplin els cellers de totes les cases.

No podíamos terminar el año en mejor contexto, primero entre la familia de amigos, en un entorno maravilloso como es la Terrassa del Museu y con unos Vinos entrañables. Esta vez se trataba del factor sorpresa, todos sorprendíamos a todos, cada uno tenía que buscar en su bodega particular una botella para compartirla con el resto, como siempre la expectativa fue de largo superada y es que cada encuentro se convierte con un espectáculo, al estilo de "Rene", con una diversidad de aromas, tropicales, de fruta verde, de fruta madura, de frutos del bosque, minerales, cueros, especias, con todas las procedencias y contraste de colores suficiente para decorar la galería de Arte más apreciada de "New York" y con equilibrio entre taninos y acidez para disfrutar del secreto de la juventud durante años y años. Y es que en la Terraza del Vino los años parecen minutos.

Empezamos viajando por Portugal con "Diga 2008" 100% Viogner, de allí hacia Galicia a manos de "Alqueire 2008" Godello, Albariño y Treixidura. En un pequeño viaje en el tiempo nos detuvimos en 1996 para probar en "Baron Chirel Reserva", volvemos a "la era moderna" y nos quedamos en Toro con "Titan del Bendito 2006" 100% tinta de Toro, volvemos a casa de los vecinos portugueses para probar el "Kopke 2005 reserva", y nos podíamos olvidar de homenajear a Hidalgo de Jerez con su "Marques de Rodil". Como fin de fiesta para endulzar la noche nos paramos en Alicante con "Coste Diva 2007" y Sur-Africa con "Welteurede Gold 2007" 100% muscat.

Tras esta sorpresa para terminar el año sólo nos queda desear a todos el mejor 2010, y que los reyes llenen las bodegas de todas las casas.


No hay comentarios: