martes, 28 de julio de 2015

[VIII CATA HOMENAJE A FRANCISCO HOYA]


La Terrassa del Vi va celebrar un any més la seva Cata Homenatge a Francisco Hoya al Restaurant La Terrassa del Museu. El 23 de juliol els grans protagonistes van ser Juan Carlos López de Lacalle, enòleg i propietari de les Bodegues Artadi, i Quim Vila, propietari de Vilaviniteca.

Artadi ens va oferir la seva aposta pels vins de parcel·les Valdeginés, La Poza de Ballesteros i El Carretil i un dolç El Sequé.

Quim Vila ens va ensenyar que a la part més sud de Nova Zelanda també es fan bons Chardonnay (Felton Road) i des de Jerez, Juan M. Hidalgo ens va enviar El Tresillo.

Va ser una nit molt agradable per a tots els assistents que vam poder aprendre molt d'un dels millors cosecheros, com a li agrada dir a Lacalle, amb una saviesa i una naturalitat admirables que va fer la vetllada encara més entre amics. A aquest ambient hi va contribuir l'amic Quim Vila amb tot el seu bagatge i experiència i també amb aquest tarannà de tractar de tu a tu als membres del nostre grup. Una vetllada espectacular en tots els sentits que ens anima a continuar amb l'activitat del grup de cata.




La Terrassa del Vi ha celebrado un año más su Cata Homenatge a Francisco Hoya en el Restaurante La Terrassa del Museu. El 23 de julio los grandes protagonistas fueron Juan Carlos López de Lacalle, enólogo y propietario de las Bodegas Artadi, y Quim Vila, propietario de Vilaviniteca.

Artadi nos ofreció su apuesta por los vinos de parcela: Valdeginés, La Poza de Ballesteros y El Carretil y un dulce El Sequé.

Quim Vila nos enseñó que en la parte más sur de Nova Zelanda también se elaboran buenos Chardonnay (Felton Road) y desde Jerez, Juan M. Hidalgo nos envió El Tresillo. 

Fue una noche muy agradable para todos los asistentes en la que pudimos aprender mucho de uno de los mejores cosecheros, como le gusta denominarse a Lacalle, con una sabiduría y una naturalidad admirables que hizo la velada aún más entre amigos. A este ambiente contribuyó el amigo Quim Vila con toda su experiencia y bagaje y también con esa manera suya de tratar de tú a tú a los miembros de nuestro grupo. Una velada espectacular en todos los sentidos que nos anima a continuar con la actividad del grupo de cata.

No hay comentarios: