viernes, 7 de noviembre de 2014

[PEPE CANO I RAFA BLANCO GUANYEN EL I CONCURS DE TAST DE CAVA PER PARELLES]

A la Terrassa del Vi estem de celebració, i és que la parella formada per en Pepe Cano y en Rafa Blanco, membres del nostre grup, van guanyar el I Concurs de Tast de Cava per Parelles organitzat per Emovins, Terrassa Turisme y Celler del Cava en motiu del Terrassa de Vins 2014.

A la prova es van presentar 20 parelles, de les quals només 9 van poder arribar a la final. Tres d’aquestes parelles de La Terrassa del Vi. Va ser el duet d’en Pepe i en Rafa qui van aconseguir la màxima puntuació possible en resoldre l’entramat i mitjançant el Tast a cegues encertar els 10 caves (Marca, gramatge, anyada). Un resultat espectacular segons els reconeguts organitzadors i que descobreix la gran sensibilitat que te el grup pels Vins de segona fermentació tradicional en ampolla.

El primer premi esta dotat en 500€ en metàl·lic. Els quals va fer entrega la mateixa nit. Els vencedors properament anunciaran el seu donatiu a una organització sense ànim de lucre i que buscar pal·liar el “Sindrome San Filipo” (és un desordre degeneratiu rar del sistema nerviós central, que pertany a un grup de malaltia genètiques conegudes com a desordre lisosoma d’emmagatzematge, que afecta a nens aparentment sans i sense solució al dia d’avui).

Gràcies Pepe i Rafa i moltes Felicitats !!!!!
















No hay comentarios: