miércoles, 21 de julio de 2010

Tast de Vins de Festa Major

Per segon any consecutiu, va tenir lloc dintre de la programació de Festa Major de Terrassa una divertida cata de vins.

L’escenari va ser el jardí de la Casa Museu Alegre de Sagrera, van assistir-hi unes 100 persones i l’organització va anar a càrrer del Gremi d’Hostalería de Terrassa amb la col.laboració de l’Ajuntament de la ciutat.
La presentació de la cata la van fer dos sumillers de la nostra ciutat, Tomàs Cuadrado (El Racó d’en Tomàs) i Rafa Blanco (La Terrassa del Museu), amb la col.laboració especial d’en Josep Lluís, “el sumiller de Manresa”, que va posar la nota divertida amb el seu punt de vista sobre el món del vi.
Bromes, riure i divertides proves al públic amb preguntes tècniques, per tenir tots els sentits activats durant el moment del tast de cada vi.
La sel.lecció musical (es va escollir un tema diferent per cada vi), va anar a càrrec de Antoni Maillo, del grup Catars del Vi, un grup de cata de la nostra ciutat.
Els vins tastar van ser els següents:
1 –CAVA ROSE ELYSSIA. Pinot noir i Trepat. Celler Freixenet (D.O. Cava). Donació FREIXENET
2 - VI ROSAT CLOS DEL FRARE 2009 50% Garnatxa negra 50% Syrah. Celler de Batea (D.O. Terra Alta). Donació de Artevinum
3 – SOLPOST FRESC 2007. 80% Garnatxa, 10% Cabernet, 10% Syrah. Celler San Rafael (D.O. Monsant). Donació de Vinalium.
4 – ABADAL 5 MERLOT 2006. Celler Abadal (D.O. Pla de Bages). Donació Abadal.
5 – PAGO DE CAPELLANES CRIANÇA 2007 Magnum (D.O. Ribera de Duero). Donació Celler del Cava.
6 – SANGUE DI GIUDA GIORGI (tinto dolç frizzante varietat Barbera). Zona Lombardia . Donació Celler del Cava.
7 – CURIAL Moscato d’ Asti de Mas Ferrant 2009. Donació Cavas Mont – Ferrant.

Por segundo año consecutivo, tuvo lugar dentro de la programación de Fiesta Mayor de Terrassa una divertida cata de vinos.

El escenario fue el jardín de la Casa Museo Alegre de Sagrera, van asistir unas 100 personas y la organización fue a cargo del Gremio de Hostelería de Terrassa con la colaboración del Ayuntamiento de la ciudad.

La presentación de la cata la hicieron dos sumillers de nuestra ciudad, Tomàs Cuadrado (El Racó d’en Tomàs) y Rafa Blanco (La Terrassa del Museu), con la colaboración especial de Josep Lluís, “el sumiller de Manresa”, que puso la nota divertida con su punto de vista sobre el mundo del vino.

Bromas, risa y divertidas pruebas al público con preguntas técnicas, por tener todos los sentidos activados durante el momento de la cata de cada vino.

La selección musical (se escogió un tema diferente por cada vino), fue con cargo a Antoni Maillo, del grupo Catars del Vi, un grupo de cata de nuestra ciudad.

Los vinos probar fueron los siguientes:
1 –CAVA ROSE ELYSSIA. Pinot noir i Trepat. Celler Freixenet (D.O. Cava). Donación FREIXENET2 - VINO ROSADO CLOS DEL FRARE 2009 50% Garnatxa negra 50% Syrah. Celler de Batea (D.O. Terra Alta). Donación de Artevinum3 – SOLPOST FRESC 2007. 80% Garnatxa, 10% Cabernet, 10% Syrah. Celler San Rafael (D.O. Monsant). Donación de Vinalium.
4 – ABADAL 5 MERLOT 2006. Celler Abadal (D.O. Pla de Bages). Donación Abadal.
5 – PAGO DE CAPELLANES CRIANÇA 2007 Magnum (D.O. Ribera de Duero). Donación Celler del Cava.6 – SANGUE DI GIUDA GIORGI (tinto dolç frizzante varietat Barbera). Zona Lombardia . Donación Celler del Cava.
7 – CURIAL Moscato d’ Asti de Mas Ferrant 2009. Donación Cavas Mont – Ferrant.

No hay comentarios: