miércoles, 21 de julio de 2010

DAR EN EL BLANCO

Aquest va ser el títol de l'últim tast del mes de Juliol organitzada pel nostre company Raúl. Una elecció molt encertada ja que amb les temperatures d'aquests dies apeteixen coses més fresques.

Com el títol indica tot blancs amb fusta i amb diferents varietats de raïm, de Galícia a Catalunya o de França a Califòrnia, un llarg recorregut molt variat i amb trets molt diferents.

Des de “OSSIAN 2007” que per les seves característiques no és el típic Verdejo al gallec, “NORA DÓNA NEVE 2006” albariño sorprenent d'una manera molt grata, Garnacha catalana de L’Empordà amb “CTONIA 2008” el més jove que pot prometre en un futur, “ULTREIA LA CLAUDINA 2007” Raul Pérez , Godello del Bierzo, nas molt curiós i en boca no té desaprofitament, tornem A Catalunya amb “ELECTIO 2007” xarel.el de Parés Baltà el vi diferent de la vetllada. “MARTIRES 2008” Finca Allèn, probablement el vi estavella de la cata, des del seu destapament “Viura” en nas impressionant i boca idem de idem... De Califòrnia Napa Valley “ROBERT MONDAVI VAIG FUMAR BLANC” i finalment “SILEX 2007” de Didier Dagueneau el “druida del vi” Expressió i una llarga i bona vida per a aquest gran vi del Loire de Sauvignon Blanc, no deixarà de sorprendre.
I per a postres un vi dolç de Xarel·lo de Cellers Heretat Mont-Rubí de nom Advent, un dolç nou.
Donar les gràcies al nostre convidat JORDI ARNAL de Vilaviniteca que al final del tast va respondre a les diferents preguntes i dubtes de tot el grup amb l'esperança que ho passés tan bé com nosaltres.

Este fue el titulo de la última cata del mes de Julio organizada por nuestro compañero Raul. Una elección muy acertada ya que con las temperaturas de estos días apetecen cosas más frescas.

Como el titulo indica todo blancos con madera y con diferentes variedades de uva, de Galicia a Cataluña o de Francia a California, un largo recorrido muy variado y con rasgos muy diferentes.
Desde “OSSIAN 2007” que por sus características no es el típico Verdejo al gallego “NORA DA NEVE 2006” Albariño sorprendente de una manera muy grata, Garnacha catalana de L´Empordà con “CTONIA 2008” el más joven que puede prometer en un futuro, “ULTREIA LA CLAUDINA 2007” Raul Pérez , Godello del Bierzo, nariz muy curiosa y en boca no tiene desperdicio, volvemos a Cataluña con “ELECTIO 2007” Xarel.lo de Parés Baltà el vino diferente de la velada. “MARTIRES 2008” Finca Allende, probablemente el vino estrella de la cata, desde su descorche “Viura” en nariz impresionante y boca idem de idem…
De California Napa Valley “ROBERT MONDAVI FUMÉ BLANC” y por último “SILEX 2007” de Didier Dagueneau el “druida del vino” Expresión y una larga y buena vida para este gran vino del Loire de Sauvignon Blanc, No dejará de sorprender.
Y para postres un vino dulce de Xarel•lo de Bodegas Heretat Mont-Rubí de nombre Advent, un dulce novedoso.
Dar las gracias a nuestro invitado JORDI ARNAL de Vilaviniteca que al final de la cata respondió a las diferentes preguntas y dudas de todo el grupo con la esperanza de que lo pasara tan bien como nosotros.

No hay comentarios: