domingo, 26 de junio de 2011

[ Un passeig per Vinyes Domènech ]

El 13 de juny, aprofitant un dia festiu, La Terrassa del Vi va decidir fer una excursió en família. L’indret escollit: Capçanes, concretament Vinyes Domènech. És curiós com és de sàvia la natura. Al matí a Terrassa el cel era gris i fins i tot queien gotes, però en arribar a la DO Montsant, hi havia un cel ben clar i un sol radiant. Allà ens esperaven Joan Ignasi i Rita per ensenyar-nos la seva bodega, les seves vinyes i el seu mirador. No es tracta només de l’experiència visual sinó de tot el que amb passió ens va anar descobrint Domènech i el que ens va arribar a contestar perquè a La Terrassa del Vi ens agrada preguntar molt. La jornada va ser més que agradable i un moment culminant va ser quan vàrem fer el tast de quatre fillets de Vinyes Domènech: cadascun d’ells amb la seva pròpia personalitat però amb el caràcter del terroir i del savoir faire de la concepció de vi de la família Domènech: Bancal, Furvus i Teixar i Rita (desitgem que sigui aquest el nom definitiu).
A més vam tenir la sort de tastar directament alguns dels vins encara per acabar que estan a les botes d’una bodega que com les vinyes cuida a l’extrem el sistema ecològic.
Va ser un dia fantàstic per a La Terrassa del Vi i desitgem a Vinyes Domènech una llarga trajectòria. Nosaltres estem disposats a tastar les seves creacions, sens dubte.

Un paseo por Viñas Domènech

El 13 de junio, aprovechando un día festivo, La Terrassa del Vi decidió hacer una excursión en familia. El lugar elegido: Capçanes, concretamente Vinyes Domènech. Es curioso lo sabia que es la naturaleza. Por la mañana, en Terrassa el cielo estava gris y caían gotas, pero al llegar a la DO Montsant, nos recibió un cielo bien claro y un sol radiante. Allí nos esperaban Joan ignasi i Rita para eseñarnos su bodega, sus viñas y su mirador. No se trata sólo de la experiencia visual sino de todo lo que con pasión nos fue descubriendo Domènech y lo que nos llegó a contestar porque a los miembros de La Terrassa del Vi nos gusta mucho preguntar. La jornada fue más que agradable y un momento culminante llegó con la cata de tres hijitos de Vinyes Domènech: cada uno de ellos con su propia personalidad pero con el carcater del terroir y del savoir faire de la concepción de vino de la familia Domènech: Bancal, Furvus, Teixar i Rita (deseamos que sea éste el nombre definitivo).
Además tuvimos la suerte de catar directament algunos vinos aún por acabar que estan en las botas de una bodega, que como las viñas, cuida al extremo el sistema ecológico.
Fue un día fantástico para La Terrassa del Vi y le deseamos a Vinyes Domènech una larga trayectoria. Nosotros estamos dispuestos a catar sus creaciones, sin lugar a dudas.

No hay comentarios: