miércoles, 31 de marzo de 2010

[ 3er PREMI DE TATS PER PARELLES VILAVINITECA ]

El passat 21 de Març va tenir lloc a Barcelona el 3er premi de Tats per Parelles que organitza Vilaviniteca amb gran èxit.
Amb uns importants premis, 15000 euros per a la parella guanyadora, 5000 per a la segona classificada i 2000 per als tercers, el concurs aquesta obert a afeccionats i professionals, que han d'encertar el país, la zona, la D.O., les varietats, l'anyada, el elaborador i la marca de set vins de tot el món.
Per a conèixer el guanyador final cal superar una fase classificatòria, solament 10 parelles de les 120 inicials (representants de França, Japó, Bèlgica i de diverses comunitats del nostre país) van passar a la final, d'on va sortir el vencedor després d'una altre tast de set vins més. La parella guanyadora va ser la composta per Jesús Barquín (Equipo Navazos) i Víctor Franco, que van compartir pòdium amb Miguel Ángel Laredo i Mario García, ambdós sumilleres madrilenys, i els tercers classificats van ser Cessar Canovas i Antonio Giuliodori, sumilleres de Monvinic a Barcelona.

La Terrassa del Vi va estar representada per dues parelles.

El pasado 21 de Marzo tuvo lugar en Barcelona el 3er premio de Catas por Parejas que organiza Vilaviniteca con gran éxito.
Con unos importantes premios, 15000 euros para la pareja ganadora, 5000 para la segunda clasificada y 2000 para los terceros, el concurso esta abierto a aficionados y profesionales, que deben acertar el país, la zona, la D.O., las variedades, la añada, el elaborador y la marca de siete vinos de todo el mundo.
Para conocer el ganador final hay que superar una fase clasificatoria, solo 10 parejas de las 120 iniciales (representantes de Francia, Japón, Bélgica y de varias comunidades de nuestro país) pasaron a la final, de donde salió el vencedor después de otra cata de siete vinos más. La pareja ganadora fue la compuesta por Jesús Barquín (Equipo Navazos) y Víctor Franco, que compartieron podium con Miguel Ángel Laredo y Mario García, ambos sumilleres madrileños, y los terceros clasificados fueron Cesar Canovas y Antonio Giuliodori, sumilleres de Monvinic en Barcelona.
La Terrassa del Vi estuvo representada por dos parejas.


No hay comentarios: