viernes, 13 de marzo de 2009

[ CATA VINS ILLES BALEARS ]

En cada cata intentem conèixer alguna cosa nova i ahir en La Terrassa del Vi així ho vam fer. Pocs coneixíem els vins de les Illes Balears, però despres d'aquesta darrera cata ens fem una millor idea.
La nostra companya Estrella ens ho va posar molt difícil. Cap dels companys no sàbia de que anava la cata, ho vam sospitar al tercer o quart vi però aquí està la gràcia d'aquestes cates a cegues.
Vam catar dos vins blancs i quatre tints:

- Finca Són Bordils Chardonnay 2006 Mallorca
- Vinya Sa Cudia Malvasia 2006 Menorca
- 12 Volts 2007 Mallorca
- Cap de Barbaria 2006 Formentera
- Cos d'Uc I 2002 Eivissa
- Ánima Negra Són Negre 2001 Mallorca

Aquí no va acabar la cosa perquè Jesús ens esperava amb una sorpresa per a les postres, un Toneles i per acabar vam celebrar l’aniversari de Jordi amb un Ordoñez Essència del 2004 que va arrodonir la nit.

En aquesta ocasió la convidada va ser Anna Codorniu, propietària del cafè restaurant Granja Soldevila de Santa Perpètua, ella ens va presentar el vi Vinya Sa Cudia 2006 Menorca.

En cada cata intentamos conocer algo nuevo y ayer en La Terrassa del Vi así lo hicimos. Pocos conocíamos los vinos de las Islas Baleares, pero desde ayer nos hacemos una mejor idea.
Nuestra compañera Estrella nos lo puso muy difícil nadie sabia de que iba la cata, alguno lo supuso al tercer o cuarto vino pero eso es lo bonito de estas catas a ciegas. Catamos dos vinos blancos y cuatro tintos:

- Finca Son Bordils Chardonnay 2006 Mallorca
- Vinya Sa Cudia Malvasia 2006 Menorca
- 12 Volts 2007 Mallorca
- Cap de Barbaria 2006 Formentera
- Cos d'Uc I 2002 Ibiza
- Ánima Negra Son Negre 2001 Mallorca


Aquí no acabo la cosa porque Jesús nos esperaba con una sorpresa para los postres nada más y nada menos que un Toneles y para acabar celebramos el cumpleaños de Jordi con un Ordoñez Esencia del 2004 que redondeo la noche.

En esta ocasión la invitada fue Anna Codorniu, propietaria del café restaurante Granja Soldevila de Santa Perpetua, ella nos presentó el vino Vinya Sa Cudia 2006 Menorca.

No hay comentarios: