lunes, 16 de febrero de 2009

[ L'AFICIÓ FA EL GRUP, 1º ANIVERSARI ]

Sembla mentida però ja duem un any en el qual per mitjà de l'afició al vi, un grup de persones de molt diferents àmbits iniciem el grup de cata la Terrassa del Vi.
En el primer aniversari vam fer una cata sopar en la qual es va reflexionar sobre el positiu que havia resultat l'any, amb grans cates, convidats de luxe i visites a cellers. Tot un luxe per a un modest grup de cata.
En aquesta cata del primer aniversari els convidats van ser el Director de la revista Cupatges, Sergi Cortés (especialitzada en vi, gastronomia i enoturismo) i Rosa Vila (Sommelier, Màster en Viticultura, Professora de Enologia, etc.) que va ser qui va triar els vins de Jean Leon para fer una cata vertical de les anyades 1996, 2000 i 2003, i els vins del Celler Torres a Califòrnia, Marimar Pinot Noir 2004 i 2005.


Parece mentira pero ya llevamos un año en el que por medio de la afición al vino, un grupo de personas de muy diferentes ámbitos iniciamos el grupo de cata la Terrassa del Vi.
En el primer aniversario hicimos una cata cena en la que se reflexionó sobre lo positivo que había resultado el año, con grandes catas, invitados de lujo y visitas a bodegas. Todo un lujo para un modesto grupo de cata. En esta cata del primer aniversario los invitados fueron el Director de la revista Cupatges, Sergi Cortés (especializada en vino, gastronomía y enoturismo) y Rosa Vila (Sommelier, Master en Viticultura, Profesora de Enología, etc.) que fué quien eligió los vinos de Jean Leon para hacer una cata vertical de las añadas 1996, 2000 y 2003, y los vinos de la Bodega Torres en California, Marimar Pinot Noir 2004 y 2005.



No hay comentarios: