domingo, 21 de diciembre de 2008

[ SOPAR NADAL '08 ]

Divendres passat dia 12 vam celebrar el sopar de Nadal en el Restaurant La Terrassa del Museu, a aquest sopar a més dels membres del grup de cata van assistir les corresponents parelles. Més que un sopar del grup de cata va ser un sopar d'amics.
Va haver intercanvi de regals, tots relacionats amb el món del vi. Destacar la cuina del Restaurant i els detalls de Rafa (gran encert al contractar a un actor que es va fer passar per cambrer), i el detall de Jordi regalant una planta nadalenca a cadascuna de les senyores.
Els vins del sopar vam decidir que cada dos membres aportessin un màgnum o dues ampolles, llista de vins:
- Roger Goulart Jeroboam 3l
- La bota de fi Marchanudo Alt nº 7
- Zarate Tras Viña 2004 Magnum
- Fluminis 2006 -Rosum 2004
- Flor de Pingus 2005
- Pesquera 1997 Magnum

El pasado viernes día 12 celebramos la cena de Navidad en el Restaurante La Terrassa del Museu, a esta cena además de los miembros del grupo de cata asistieron las correspondientes parejas. Más que una cena del grupo de cata fue una cena de amigos.
Hubo intercambio de regalos, todos relacionados con el mundo del vino. Destacar la cocina del Restaurante y los detalles de Rafa (gran acierto al contratar a un actor que se hizo pasar por camarero), y el detalle de Jordi regalando una planta navideña a cada una de las señoras.
Los vinos de la cena decidimos que cada dos miembros aportasen un mágnum o dos botellas, lista de vinos:
- Roger Goulart Jeroboam 3l
- La bota de fino Marchanudo Alto nº 7
- Zarate Tras Viña 2004 Magnum
- Fluminis 2006
- Rosum 2004
- Flor de Pingus 2005
- Pesquera 1997 Magnum
No hay comentarios: